5 star review  Onze complimenten voor Kia werkhoven in houten, contact en hulp was heel erg goed! Wij zijn ontzettend blij met de Kia proceed. Juun en Adri bedankt voor jullie hulp?

  thumb Delano Smith
  11 juli 2021

  5 star review  Net 50km onderweg en pech. Kan altijd gebeuren natuurlijk. Gebeld met de dichtstbijzijnde KIA dealer, Werkhoven. Mochten gelijk komen, uurtje wachten met wat koffie en weer onderweg. Top! Bedankt!

  thumb M ler
  25 februari 2022

  5 star review  John wij missen je wel bij de Kia daeler in Houten Het is allenmaal veranderd daar mogen niet meer spontaan de auto wassen en koffie drinken

  thumb Wilma Rutting
  26 juni 2021

  4 star review  Goeie service, snel en professioneel geholpen. Ze gaan tevens goed om met corona maatregelen

  thumb Sean de Leeuw
  16 juni 2020

  5 star review  Erg tevreden over dit autobedrijf. Vriendelijk personeel wat de tijd voor je neemt en alles is goed, overzichtelijk en vlot geregeld bij de aanschaf van onze volgende auto. Prijzen zijn realistisch van zowel aanschafprijs als inruilprijs. Bij de volgende KIA ga ik ook zeker weer even hier kijken naar het aanbod.

  thumb Mano Priem
  7 maart 2023

  5 star review  Afgelopen vrijdag onze Kia Picanto opgehaald en wat een goede dealer. Onze verkoper was Juun en hij is alles nagekomen wat hij beloofd heeft. Goede prijs, er moesten nog wat dingetjes bij getipt worden. Echt heel blij mee. Gisteren werd ik zelfs nog even gebeld om te vragen of alles goedging.

  thumb Jerry Friskes
  9 september 2021

  5 star review  Ondanks drukte nog op dezelfde dag werd ik snel geholpen. Vriendelijk ontvangst bij de receptiebalie. Ik ben erg tevreden en ik kom zeker terug ( hopelijk hoeft het niet te snel;))

  thumb Ela Wcislo
  22 april 2022

  5 star review  Vanmiddag onze Kia Niro opgehaald; wat een fijne auto en wat ziijn we goed geholpen door Juun Kooijman. Bedankt voor de prettige service en aflevering.

  thumb marian de jong
  29 oktober 2021

  5 star review  Goede service en aardige mensen

  thumb Jaap Glastra
  27 januari 2022

  5 star review  Onlangs een afspraak gemaakt voor het bekijken van een Picanto. Een vriendelijke ontvangst en de auto stond netjes schoongemaakt klaar voor een proefrit. Na terugkomst was de deal snel gesloten. Een bedrijf met klantvriendelijke medewerkers. Top! Mijn dochter is super blij met haar Picanto.

  thumb Hans van den bergh
  13 december 2021

  5 star review  Wij kijken zeer tevreden terug naar de Kia dealer in Houten! Met dank aan verkoper Daniel zijn wij de trotse eigenaar van een top occasion! Op verzoek een trekhaak laten plaatsen. Was allemaal geen probleem en is snel geregeld.

  thumb Handig met Sterre
  17 mei 2022

  5 star review  Snelle hulp na instant defect

  thumb Ronalđ Kleisen
  4 oktober 2021

  5 star review  Wij zijn de blije eigenaar van een Kia Xceed, we hebben deze aangekocht bij Kia Werkhoven in Houten. We zijn daar op een prettige manier geholpen en met als resultaat een mooie inruil. De verkopers nemen de tijd voor je, leggen alles uitgebreid uit en maken zelfs filmpje en foto van de onthulling van onze auto. Kortom zeer tevreden en blije klanten, we zijn al jaren bij deze garage en zullen dat ook nog jaren blijven. Dank

  thumb Ans Konig
  24 april 2021

  4 star review  Fijne ontvangst in de showroom, aardige mensen die je niet in je nek hijgen maar rustig laten kijken en je welkom heten. Hierdoor hebben wij een mooie nieuwe Kia aangeschaft! De service nadien en de mogelijkheid iedere zaterdag je auto te wassen is een perfecte klantenbinding voor beide kanten! John Schuurman en team maken dit mogelijk. Een prettige persoonlijke garage! Groet, Wim en Inge- Houten

  thumb Olaf
  30 maart 2021

  5 star review  Na sluitingstijd garage toch nog banden op spanning gebracht. Prima.

  thumb Ron de Bruijn
  18 december 2022

  5 star review  Afgelopen vrijdag onze Kia Picanto opgehaald en wat een goede dealer. Onze verkoper was Juun en hij is alles nagekomen wat hij beloofd heeft. Goede prijs, er moesten nog wat dingetjes bij getipt worden. Echt heel blij mee. Gisteren werd ik zelfs nog even gebeld om te vragen of alles goedging.

  thumb J F
  9 september 2021
Deze pagina delen via: