5 star review  Erg tevreden over dit autobedrijf. Vriendelijk personeel wat de tijd voor je neemt en alles is goed, overzichtelijk en vlot geregeld bij de aanschaf van onze volgende auto. Prijzen zijn realistisch van zowel aanschafprijs als inruilprijs. Bij de volgende KIA ga ik ook zeker weer even hier kijken naar het aanbod.

  thumb Mano Priem
  7 maart 2023

  5 star review  Geweldige garage, zeer deskundig, bijzonder goede service met aardige mensen

  thumb Ruurd Lageveen
  19 juli 2023

  5 star review  Snelle hulp na instant defect

  thumb Ronalđj K
  4 oktober 2021

  5 star review  Ondanks drukte nog op dezelfde dag werd ik snel geholpen. Vriendelijk ontvangst bij de receptiebalie. Ik ben erg tevreden en ik kom zeker terug ( hopelijk hoeft het niet te snel;))

  thumb Ela Wcislo
  22 april 2022

  5 star review  Goede service en aardige mensen

  thumb Jaap Glastra
  27 januari 2022

  5 star review  Of we een proefrit mochten maken... Geen probleem hoor! Komt u maar langs. Top!

  thumb Henk Te Nijenhuis
  28 mei 2022

  5 star review  Kleine aanrijding gehad in de buurt en kon langskomen om (kosteloos!) nummerplaat weer te laten bevestigen en de onderkant van de auto snel te laten checken. En ik heb geen eens een Kia! Top service.

  thumb Anneloes Roffel
  21 juli 2023

  5 star review  Afgelopen vrijdag onze Kia Picanto opgehaald en wat een goede dealer. Onze verkoper was Juun en hij is alles nagekomen wat hij beloofd heeft. Goede prijs, er moesten nog wat dingetjes bij getipt worden. Echt heel blij mee. Gisteren werd ik zelfs nog even gebeld om te vragen of alles goedging.

  thumb Jerry Friskes
  9 september 2021

  5 star review  Wij kijken zeer tevreden terug naar de Kia dealer in Houten! Met dank aan verkoper Daniel zijn wij de trotse eigenaar van een top occasion! Op verzoek een trekhaak laten plaatsen. Was allemaal geen probleem en is snel geregeld.

  thumb Handig met Sterre
  17 mei 2022

  5 star review  Geweldige service en enthousiaste verkoper en heeft een vrolijke uitstraling. Prettige receptie. Gastvrij en opgewekt.

  thumb Ben Gijsbertse
  9 mei 2023

  5 star review  Snelle hulp na instant defect

  thumb Ronalđ Kleisen
  4 oktober 2021

  5 star review  Net 50km onderweg en pech. Kan altijd gebeuren natuurlijk. Gebeld met de dichtstbijzijnde KIA dealer, Werkhoven. Mochten gelijk komen, uurtje wachten met wat koffie en weer onderweg. Top! Bedankt!

  thumb M ler
  25 februari 2022

  5 star review  Vandaag een 2e bezoek gebracht aan de kia dealer, over 1 jaar rijden we in een nieuwe niro hybrid

  thumb Andre van der velde
  17 februari 2023

  5 star review  Wij zijn de blije eigenaar van een Kia Xceed, we hebben deze aangekocht bij Kia Werkhoven in Houten. We zijn daar op een prettige manier geholpen en met als resultaat een mooie inruil. De verkopers nemen de tijd voor je, leggen alles uitgebreid uit en maken zelfs filmpje en foto van de onthulling van onze auto. Kortom zeer tevreden en blije klanten, we zijn al jaren bij deze garage en zullen dat ook nog jaren blijven. Dank

  thumb Ans Konig
  24 april 2021

  5 star review  John wij missen je wel bij de Kia daeler in Houten Het is allenmaal veranderd daar mogen niet meer spontaan de auto wassen en koffie drinken

  thumb Wilma Rutting
  26 juni 2021

  5 star review  Kia Houten Is een fantastische kia dealer met veel betrokken medewerkers.

  thumb Edwin Lottum
  17 september 2021
Deze pagina delen via: